Huisregels

Huisregels

Voor onze trimstudio hebben we enkele huisregels opgesteld. Onze honden reageren op bezoek door luid te blaffen, wat overlast kan geven. Wij verzoeken u daarom om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn en niet eerder. Mocht u meer dan 5 minuten te vroeg zijn, zou u dan iets door willen rijden en uw hond nog even uit willen laten, tot het tijdstip van de afspraak.

Uw hond dient vlo vrij te zijn. Mocht ik onverhoopt toch vlooien aantreffen op uw hond, dan ben ik genoodzaakt € 25,00 extra in rekening te brengen. Dit wegens grondige schoonmaakwerkzaamheden en gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Wanneer u uw hond brengt, mag u de hond bij de parkeerplaats aan mij overdragen. Wanneer u naar de trimruimte komt, mag u de hond zelf op tafel zetten.

Het is niet de bedoeling dat uw hond zijn behoefte in onze tuin of op onze parkeerplaats doet. Houd uw hond daarom kort aan de lijn.

Trimmen

In principe trim ik uw hond zonder uw aanwezigheid. De ervaring heeft geleerd dat honden zonder de aanwezigheid van het baasje veel makkelijker te hanteren zijn. In overleg kan ik daar een uitzondering op maken. In de omgeving kunt u veel ondernemen terwijl ik uw hond trim. Hummelo kent diverse zeer leuke wandel routes. Doesburg, bekend als Mosterdstad, is op 8 minuten rijden.

Van tevoren geef ik u een indicatie van de tijd die ik verwacht bezig te zijn. Ik bel u op zodra ik bijna klaar ben met uw hond.

In overleg is dag opvang mogelijk.

Bent u verhinderd*, laat dat dan minimaal 24 uur van tevoren weten, zodat ik mijn planning wellicht nog aan kan passen.

* Bij het niet verschijnen op een afspraak die niet minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd, zal ik € 25 in rekening brengen.