Teckel Nieuws

7 november 2018

Hieronder het teefje Amely vom Dulbach FCI

Amely vom Dulbach FCI

7 november 2018

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij kennel Vom Dulbach FCI in Duitsland en hebben daar de prachtige pups mogen bewonderen, kinderen van Marrondales Sunshine Reggae en Indian Summer ad Wutzelgrube (Inge). Inge is een dochter van Marrondales Xiri, die op haar beurt weer een dochter is van Marrondales Noisette, volle zus van Marrondales Pandora, beiden dochters van de legendarische Mount’s Fokustax, die er voor gezorgd heeft dat de rode kleur bij de ruwhaar standaard zich buiten Noorwegen heeft kunnen verspreiden.

Over enkele weken krijgen we uit dit nest een prachtige reu en teef, waar we ontzettend blij mee zijn en verheugd dat we de rode kleur nu weer terug in onze kennel krijgen.

Hieronder het reutje Amaretto vom Dulbach FCI.

Amaretto vom Dulbach FCI

10 september 2018

Vandaag sperma controle van Bartolo. Super uitslag! De dierenarts meldde dat hij een buitengewoon goede sperma kwaliteit heeft, ver boven gemiddeld. Fijn om te weten, zeker omdat we hem in de fokkerij zijn begonnen te gebruiken.

8 september 2018

Met Bartolo naar de Int. Dogshow in Rotterdam geweest. Bart behaalde 1 Uitmuntend CAC CACIB, werd beste reu en Beste van het Ras (BOB)! Erg blij!

Bartolo vd Mibaf’s Hoeve, Beste van het Ras

24 juni 2018

Weer met Bart en Hazel naar de show geweest, deze keer de Hanzeshow, ook in Zwolle.

Bart behaalde 1 Uitmuntend en het res. CAC en res. CACIB.

Hazel behaalde 1 Uitmuntend en het CAC en CACIB en werd BOS (Best of opposite Sex) en is hiermee nu Nederlands Kampioen!

De foto van Hazel is van 2016, ze ziet er nu nog precies zo uit. Vandaag geen nieuwe foto laten maken.

23 juni 2018

Met Bart en Hazel naar de IJsselshow in Zwoille geweest.

Bart behaalde 1 Uitmuntend, CAC CACIB, werd BOB (Best of Breed) en later in de grote ring BIG 2 (Best in Group – groep 4 Dashonden) tweede.

Hazel behaalde een 1 Uitmuntend res. CACIB.

27 mei 2018

Vandaag naar de Gundogshow/Jachthondenshow in Papendal geweest met Top, Bart en Hazel.

Bart en Hazel behaalden allebei 1 Uitmuntend en het res. CAC.

Marrondales Purple Haze nu Nederlands Kampioen!

10 december 2017

Vandaag ging de rit in winterweer naar de Winner Amsterdam, in de RAI. Bartolo van de Mibaf’s Hoeve behaalde vandaag een 2 Excellent in de jeugdklasse.

8 december 2017

Bartolo van de Mibaf’s Hoeve mocht vandaag mee naar de RAI in Amsterdam naar de Holland Cup en behaalde daar op zijn eerste officiele show een 1 Excellent en werd beste reu met een CAC. Hiermee is zijn eerste jeugdpunt binnen en ook zijn eerste CAC! Erg blij!

4/5 november 2017

Dit weekend hebben we deelgenomen aan de int. show in Hazerswoude/Bleiswijk. Casbah behaalde hier zijn laatste punt waardoor hij nu Nederlands Kampioen is! We zijn er heel erg blij mee!

9 en 10 december 2016

Deelgenomen aan de Int. Show in Amsterdam.

Vrijdag op de Holland Cup behaalde Dreamdax Rock the Casbah 1 Uitmuntend res. CAC en res. CACIB, en Marrondales Purple Haze 2 Uitmuntend.

Zaterdag op de Winner behaalde Dreamdax Rock the Casbah 1 Uitmuntend, en Marrondales Purple Haze 1 Uitmuntend, de titel Jeugdwinster 2016 en ze is hiermee vandaag Nederlands Jeugdkampioen!

 

Marrondales Purple Haze, jeugdwinster 2016

5 november 2016

Op de Int. Dogshow Bleiswijk heeft Elquando (alias Finn en zoon van onze Marrondales Amber) 1 Uitmuntend CAC CACIB BOB behaald. We zijn heel erg trots en feliciteren zijn eigenaresse Margriet Kersbergen met dit fantastische resultaat! Goed bezig Margriet!

16 oktober 2016

Vandaag zijn we naar de regionale Clubmatch van de NTC in Beusichem geweest en hebben daar fraaie resultaten behaald met de teckels!

Dreamdax Rock the Casbah, openklasse reuen, 1 Uitmuntend, Beste Reu

Marrondales Diesel, fokkersklasse reuen, 1 Uitmuntend

Marrondales True Colors, puppyklasse teven, 1 VB, Beste Puppy en BIS puppy 3

Marrondales Purple Haze, jeugdklasse teven, 1 Uitmuntend, Beste Teef, Beste vh Ras, BIS 2

Marrondales Margaux, fokkersklasse teven, 1 Uitmuntend

en er waren twee door ons gefokte honden met de volgende resultaten:

Marrondales Upton Jazz, puppyklasse reuen, 1 VB

Marrondales India, openklasse teven, 1 Uitmuntend

Onze hartelijke felicitaties aan de eigenaren van Jazz en India!

Marrondales Purple Haze, 1 Uitmuntend, Beste Teef, Beste vh Ras, Best in Show 2

1 oktober 2016

Na enkele razend drukke maanden hebben we eindelijk weer eens tijd om te showen. Vandaag waren we op de internaionale show in Zwolle, de IJsselshow, met Dreamdax Rock the Casbah en zijn dochter Marrondales Purple Haze (haar moeder is Marrondales Amber). Door omstandigheden hebben we Hazel niet eerder kunnen showen, dus dit was haar debuut. Casbah behaalde 1 Uitmuntend met CAC en CACIB en werd Beste Reu. Hazel behaalde in de jeugdklasse 1U, mocht door en werd Beste Teef. In de eindronde mocht ze dus tegen haar vader Casbah en werd Beste van het Ras (BIR), wat betekende dat ze door mocht voor de rasgroepkeuring en daar behaalde ze Beste van de Groep (BIG), wat weer betekende dat ze door mocht voor Best in Show. Hier behaalde ze de 7e plaats (van 1174 inschrijvingen!) Héél bijzonder! Ik ben apetrots, zowel op vader Casbah als op dochter Hazel!

Deze foto is gemaakt toen Marrondales Purple Haze Beste van het Ras is geworden.